Uddannelse som Guide

Bliv certificeret Regressionsguide/terapeut

– Kunne du tænke dig at arbejde professionelt og spirituelt med regression og sjælerejser, herunder 1.sals rejser, ud fra sikre og professionelle metoder/teknikker, afprøvet gennem mange år og hen ad vejen moderniseret og finpudset?
– Kunne du tænke dig at hjælpe klienter med at forandre uhensigtsmæssige mønstre, tanker og adfærd, altså arbejde terapeutisk med klienter?
– Kunne du tænke dig at arbejde spirituelt med sjælekontakt, åndelige vejledere m.m?

Så tilbyder jeg at uddanne dig til certificeret Regressionsguide/terapeut.

Uddannelser er en grundig praktisk oplæring i hvordan du arbejder med regression og sjælerejser på en tryg og sikker måde, baseret på den erfaring jeg nu igennem mange år har opsamlet i mit arbejde som Regressionsguide.
Uddannelsen forgår enten 1:1 med mig eller på små hold med alt i alt 2-3 deltagere.
Dette afhænger af efterspørgslen og aftales nærmere når vi snakker sammen om uddannelsen.

Jeg er selv uddannet af Rud Grandt i 2012 og købte i 2013, på Rud Grandts opfordring, rettighederne til Ruds uddannelseskoncept, som er en del af inspirationskilden til uddannelsen. Andre inspirationskilder er Bryan Weiss, Bryan Jameson & Michael Newton samt min praktiske erfaring med over 1000 gennemførte “rejser” (1/11 2020)

Jeg har stor undervisningserfaring og kan formidle det teoretiske og praktiske på flere måder så jeg sikre læringen.

Læs mere om indhold i uddannelsen, priser m.m. i menuen herunder.

Lukket for kommentarer.