Regression/Sjælerejser m.m.

Der er mange ord der dækker det at komme i kontakt med sine tidligere liv. Nogle ønsker blot at prøve, opleve eller fornemme hvad det går ud på, uden at man nødvendigvis har et problem eller en udfordring – men de fleste vil gerne kigge for at få noget at arbejde med i forhold til sig selv.

Jeg arbejder med 3 begreber: Regression – Sjælerejser – 1.sals rejser

Regression er når du ønsker at forandre mønstre, adfærd, tanker, fobier m.m. ved hjælp af en regression. En arbejdsrejse ud fra et bestemt tema.

Sjælerejse er når du er nysgerrig på tidligere liv, men ikke har et decideret tema du vil arbekde med.

1.sals rejser (også kaldet Livet Mellem Livene) er en rejse som bringer dig på 1.sal – her kan du møde din åndelige familie og få gode råd om dit nuliv.

Læs om de 3 former for ”rejse” under punkterne i menuen.

En session vil altid starten med en grundig samtale om formålet med rejsen, hvorefter jeg vil gennemgår hvad der skal ske under rejsen. Efter rejsen vil vi tale om de oplevelser du havde og om hvordan du kan bruge dem i dit nuværende liv.

For alle gælder dog, at ”valget” af tidligere liv der bliver set på ikke er tilfældigt.
Der er så godt som altid en rød-tråd mellem det nuværende liv og det liv man kommer tilbage til.

Da man aldrig kan være sikker på hvad man kommer til at opleve under en rejse, skal man være åben overfor alle oplevelser, både de gode, de mærkelige og de evt. lidt skræmmende, uden dog at ville “male fanden på væggen”. – men du oplever ikke noget du ikke har prøvet før – det er jo dit tidligere liv vi kigger på.

Regression/Sjælerejser/1.sals-rejser må ikke forveksles med “afdødekontakt” – Men du kan godt møde nogen du har levet med i en rejse, specielt på en 1.sals rejse. 

Lukket for kommentarer.