Page
Menu
News

Velkommen

Kære besøgende på min hjemmeside.

På min hjemmeside kan du læse om mit arbejde med Regression, Sjælerejser, 1.sals rejser og uddannelse af nye Regressionguider/terapeuter.

Jeg arbejder primært på min hjemadresse tæt på Skive, men har ofte ture til Albertslund og kommer også gerne andre steder i DK, blot der er 2 sessioner sammen dag/sted.

Ønsker du uddybning er du altid velkommen til at kontakte mig, du kan også se en lille video om mit arbejde ved at klikke her.

God fornøjelse

Michael Agerholm

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Albertslund - uge 27 - 1 tid tilbage (en ekstra tid)
Tirsdag d.2.juli kl.18.00
Jeg tilbyder Regression/Sjælerejser, Refleksions-samtaler eller OH-kort oplæg. 
Interesseret, så kontakt mig snarest muligt i en besked eller via sms 21964878

NYHED - Nu også OH-kort læsninger
Efter at jeg i mange år har lavet OH-kort læsninger på messer, så vælger jeg nu også at tilbyde læsninger hjemme ved Skive, Albertslund og hos dig (selskabslæsninger) - Læsninger om datid, nutid og måske også fremtid, men med mest fokus på hvordan du forholder dig til det du står i lige nu.
Datiden bruges til forståelse, fremtiden skabes i nuet.
- læs mere om læsningerne her

Bliv Uddannet Regressionsguide/terapeut
En uddannelse der gør at du kan arbejde professionelt og spirituelt med regression, sjælerejser og 1.sals rejser. Arbejder med forløsning af traumer, mønstre,adfærd og tanker, samt arbejde med at hjælpe den rejsende med at få kontakt til en eller flere åndelige vejledere. Få pladser tilbage på næste hold. Læs mere om uddannelsen herunder pris datoer m.m. Klik her.

 

© Copyright 2019 QUINTAIN, Ørslevklostervej 44, 7840 Højslev - CVR:33625529 - Kopiering af materiale på hjemmesiden kun med skriftlig tilladelse

Login