Page
Menu
News

Velkommen

Kære besøgende på min hjemmeside.

På min hjemmeside kan du læse om mit arbejde med Regression, Sjælerejser, 1.sals rejser og Uddannelse af nye Regressionguider.

Ønsker du uddybning er du altid velkommen til at kontakte mig.

God fornøjelse

Michael Agerholm

  

 

Regression og Sjælerejser Albertslund uge 50
Jeg afholder sessioner i Albertslund i uge50 og der er nu kun 1 tid tilbage: Fredag d.15.december kl.09.00. En session varer 2½-3 timer og koster i Albertslund kr.2000. Kontakt mig for for flere oplysninger.

Foredrag i Korsør Onsdag d.13.december.
Jeg afholder foredrag i Korsør onsdag d.13.december kl.19.00 om Regression, Sjælerejser, 1.sals rejser og kontakt til dine Skytsånder.
Læs mere om foredraget ved at klikke her


Giv en Sjælerejser i Julegave.
Så nærmer julen sig med hastige skridt - og husk nu at jeg gerne laver gavekort på en session hos mig. Kontakt mig hvis du ønsker mere information.

Bliv uddannet som Regressionsguide
Skal du med på det næste uddannelseshold på Sjælland, så er det nu du skal til at overveje at melde dig til - holdet starter i marts 2018 og der er 3 pladser tilbage.
Jeg tilbyder en uddannelse der gør at du kan arbejde professionelt og spirituelt med regression, sjælerejser og 1.sals rejser.
Læs mere, herunder datoerne for de næste hold, på www.regressionsguide.dk

Foredrag i Aarup på Fyn Mandag d-29.januar 2018.
Jeg afholder foredrag i Aarup på Fyn mandag d.29.januar kl.19.00
Foredraget handler om Regression, Sjælerejser, 1.sals rejser og kontakt til dine Skytsånder.

Læs mere om foredraget ved at klikke her


Clairvoyance og Regressionsweekend - 9-11 februar & 1-3 juni.
Helle Charlotte Kjeldsen og undertegnede tilbyder sammen en spændende weekend, hvor du skal som deltager have en clairvoyant krystalkugle-læsning og en Regression/sjælerejse, der skal arbejdes med Reflektionskort, sten og krystaller samt mediteres. Læs mere klik her.

 

Copyright 2017 QUINTAIN, Ørslevklostervej 44, 7840 Højslev - CVR:33625529 - Kopiering af materiale på hjemmesiden kun med skriftlig tilladelse


PeakCounter

Login