Page
Menu
News

Uddannelse Regressionsguide/terapeut

- Kunne du tænke dig at arbejde professionelt og spirituelt med regression, sjælerejser og 1.sals rejser udfra sikre og professionelle metoder/teknikker, afprøvet gennem mange år og hen ad vejen moderniseret og finpudset, en uddannelse hvor der ikke kun er fokus på gennemgang af teknikker, men også fokus på dig som guide/menneske - din udvikling.

- Kunne du tænke dig at hjælpe klienter med frigørelse fra gamle mønstre, tanker og adfærd, altså arbejde terapeutisk med klienter.

- Kunne du tænke dig at arbejde spirituelt med klienter, med åndelige vejledere, skytsånder m.m.

Så tilbyder jeg en komplet uddannelse, sandsynligvis Danmarks mest grundige og mest omfattende uddannelse. Baseret på egen erfaring som Regressionsguide/terapeut og ud fra teknikker sammensat og udviklet af Rud Grandt, Bryan Jameson og inspireret af Michael Newton, Louise Hay m.fl.

Jeg er uddannet Regressionsguide/terapeut af Rud Grandt i 2012, som én af de sidste tre guider han har uddannet. Rud er i dag over 80 år. I 2013 købte og betalte jeg, på Rud´s opfordring, for retten til hans uddannelseskoncept, sådan at jeg nu er den eneste der i Danmark, der med ren samvittighed, må uddanne efter Rud Grandts koncept, metoder og principper.

Ønsker du yderligere information, så kan du læse om uddannelsen på: www.regressionsguide.dk - Klik på billedet herunder så kommer du til siden.

Næste uddannelse på Sjælland afholdes disse datoer:
16-18.marts, 7-8.april, 4-6.maj & 8-10.juni - 2018

Du finder links til de guider/terapeuter jeg har uddannnet ved at klikke her

 

Link til min indgangsside på nettet: www.regression.dk
Copyright 2017 QUINTAIN, Ørslevklostervej 44, 7840 Højslev - CVR:33625529 - Kopiering af materiale på hjemmesiden kun med skriftlig tilladelse


PeakCounter

Login