Page
Menu
News

Rud Grandt

bliver kaldt regressionsterapiens "grand old man" og var den første i Danmark, der offentligt bragte folk - via terapi - tilbage til tidligere liv..

Blandt andet var han på ”Eleva2ren” som bad ham om at rejse med Ole Stephensen på åben skærm.
I programmet ”På rejse med sjælen” tog Rud forskellige mennesker ’på rejse’, hvorefter deltageren rejste til det pågældende sted og blev konfronteret med sit tidligere liv.

Jeg er uddannet Regressionsguide af Rud Grandt i januar 2012, som én af de sidste tre guider han har uddannet. Rud Grandt er i dag over 81år gammel og er delvist pensioneret.

I 2013 købte jeg, på Rud Grandts egen opfordring, eneretten til at bruge hans uddannelseskoncept og materiale, sådan at jeg nu er den eneste der i Danmark, må uddanne ud fra Rud Grandts principper.

Så ønsker du en uddannelse ud fra det originale koncept, dog moderniseret til de tider vi lever i, samt tilført egen erfaring og videreudvikling, så kontakt mig gerne.
Læs om uddannelsen her: www.regressionsguide.dk

 

Copyright 2017 QUINTAIN, Ørslevklostervej 44, 7840 Højslev - CVR:33625529 - Kopiering af materiale på hjemmesiden kun med skriftlig tilladelse


PeakCounter

Login