Page
Menu
News

Velkommen

Kære besøgende på min hjemmeside.

På min hjemmeside kan du læse om mit arbejde med Regression, Sjælerejser, 1.sals rejser og Uddannelse af nye Regressionguider/terapeuter.

Jeg arbejder primært på min hjemadresse tæt på Skive, men har ofte ture til Albertslund og kommer også gerne andre steder i DK, blot der er 2 sessioner sammen dag/sted.

Ønsker du uddybning er du altid velkommen til at kontakte mig, du kan også se en lille video om mit arbejde ved at klikke her.

God fornøjelse

Michael Agerholm

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ny tur til Albertslund - 13-15.maj
Jeg har min næste tur til Albertslund i uge 20 og der dissse tider tilbage:
Mandag d.13.maj k.17.00, tirsdag d.14.maj kl.17.00 og onsdag d.15.maj kl.09.00.
Jeg tilbyder Regression/Sjælerejser, Oplæg med OH-kort, Refleksions-Samtaler m.m. 
Interesseret så kontakt mig hurtigst muligt for at få oplysninger om de ledige tider m.m.

NYHED - Nu også OH-kort læsninger
Efter at jeg i mange år har lavet OH-kort læsninger på messer, så vælger jeg nu også at tilbyde læsninger hjemme ved Skive, Albertslund og hos dig (selskabslæsninger) - Læsninger om datid, nutid og måske også fremtid, men med mest fokus på hvordan du forholder dig til det du står i lige nu.
Datiden bruges til forståelse, fremtiden skabes i nuet.
- læs mere om læsningerne her

Clairvoyance og Regressionsweekend - 22-24.november
Helle Charlotte Kjeldsen og undertegnede tilbyder sammen en spændende weekend, hvor du skal som deltager have en clairvoyant krystalkugle-læsning og en Regression/sjælerejse, der skal arbejdes med Refleksionskort, sten og krystaller samt mediteres. Læs mere klik her.   

Bliv Uddannet Regressionsguide/terapeut - NY PRIS.
Efter en tid med tanker om den uddannelse jeg tilbyder, har jeg nu finpudset og justeret lidt på konceptet og kan nu tilbyde uddannelsen til ny pris - kr.18.000.
En uddannelse der gør at du kan arbejde professionelt og spirituelt med regression, sjælerejser og 1.sals rejser. Arbejder med forløsning af traumer, mønstre,adfærd og tanker, samt arbejde med at hjælpe den rejsende med at få kontakt til en eller flere åndelige vejledere. Kun 2 pladser tilbage på næste hold.
 Læs mere: Klik her.

 

Copyright 2017 QUINTAIN, Ørslevklostervej 44, 7840 Højslev - CVR:33625529 - Kopiering af materiale på hjemmesiden kun med skriftlig tilladelse


PeakCounter

Login